Veiligheidsvoorschriften

Veiligheid en gebruik van de juiste materialen staan bij ons voorop. Onze producten worden met zorg en liefde voor jullie ontwikkeld en ingekocht.

Speelgoed

Wij vinden het erg belangrijk dat speelgoed niet alleen leuk en leerzaam is, maar het moet vooral ook veilig zijn. NeoNurses is niet aansprakelijk voor schade aan het product of veroorzaakt door het product door verkeerd of onjuist gebruik dan doordat aan het product veranderingen zijn aangebracht door de consument en/of door derden.

De producten zijn onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging. Controleer daarom altijd voor gebruik op oneffenheden en of alle onderdelen nog goed vastzitten (van het product). Bij twijfel over de veiligheid, dien je de producten te allen tijde te verwijderen en mag deze niet meer worden gebruikt.

Gehaakte Knuffels

Onze gehaakte knuffels zijn zacht, voelen fijn aan en zijn leuk om oneindig mee te knuffelen en te spelen. De gehaakte knuffels worden met de hand gemaakt waardoor iedere knuffel uniek is.
Alle gehaakte items in onze webshop zijn gemaakt van 100% katoen met de certificering OEKO-TEX STANDARD 100. Dit betekent dat het volledig vrij is van schadelijke chemicaliën en dat het veilig is voor mensen. De houten bijtringen zijn van onbewerkt beukenhout en zijn splinter en gifstoffen vrij. Laat baby’s en kinderen nooit alleen met een knuffel, altijd onder toezicht van een volwassene. Blijf altijd in de buurt wanneer dit artikel wordt gebruikt. Controleer altijd vooraf op defecten en kapotte onderdelen. De vulling en eventuele geluidjes mogen er niet uitkomen. Controleer de knuffel dus altijd voor gebruik. De knuffel kan door wrijving en beweging slijten. Indien de knuffel defecten vertoont, mag deze niet meer worden gebruikt en moet deze worden weggegooid. De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouder/verzorger.

 

Ingekochte merkartikelen

Raadpleeg de handleiding van veiligheidsvoorschriften van de fabrikant

Vlaggenlijn

De vlaggenlijn is alleen bedoelt ter decoratie, niet als speelgoed voor kinderen.

Kleding

Onze kledinglijn NeoNurses is gemaakt van 100% katoen of 95% katoen/5% elastine. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee de artikelen zijn gemaakt kan het altijd voorkomen dat een lintje of drukkertje loslaat, contoleer na het wassen iedere keer weer of alles goed vastzit.

Eindgebruikers

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s) (volwassenen). Iedere gebruiker dient te allen tijde aan deze veiligheidsvoorschriften te houden.
Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennisgenomen is van deze voorschriften. Wanneer je het artikel cadeau geeft, moet je de gebruikers verwijzen naar deze veiligheidsvoorschriften.

©   – neonurses.nl – Alle rechten voorbehouden – Website ontwikkeld door VLEX-IT B.V.