Welkom bij NeoNurses

De Prematuur & Baby Webshop en Gepersonaliseerde Cadeaus!

De webshop met een mooi assortiment aan babyartikelen, opgericht door twee ervaren neonatologie verpleegkundigen die gepassioneerd zijn voor de zorg voor allerkleinste (prematuur)pasgeborenen en hun ouders. Bij NeoNurses begrijpen we als geen ander de uitdagingen waar ouders voor staan. Als ervaren neonatologie verpleegkundigen hebben we de handen ineengeslagen. Met zorg en expertise hebben we een verzameling van artikelen samengesteld die nodig kunnen zijn in de periode op de neonatologieafdeling en daarna thuis. Als u verder leest zult u begrijpen waarom we met passie en liefde deze website hebben opgezet.

Met liefde en zorg, Shirley & Marsha

Mijn naam is Shirley

Als verpleegkundige heb ik een ruime ervaring opgebouwd waar het gaat om de zorg voor pasgeborenen. Mijn carrière begon op de kraam-/verloskunde afdeling voordat ik de overstap maakte naar de afdeling neonatologie, ook wel bekend als couveuse afdeling. Als neonatologie verpleegkundige heb ik het voorrecht om te werken met pasgeborenen die extra aandacht en zorg nodig hebben. Tijdens mijn werk merk ik dagelijks dat het voor ouders soms een uitdaging kan zijn om de juiste benodigdheden te vinden in een periode die al heel druk en spannend is. Daarnaast is extra uitleg vaak wenselijk waar het gaat om de allerkleinste. Dit heeft niet alleen mij, maar ook mijn collega die zich zo voorstelt, geïnspireerd om NeoNurses op te richten en ons hart voor de zorg van baby’s en ouders te delen.

Over-ons-Shirley

Mijn naam is Marsha

Net als Shirley werk ik al lang op de afdeling Neonatologie. Mijn eerste stappen in dit vak heb ik gezet in het Academisch Medisch Centrum. In dit ziekenhuis heb ik mijn opleiding gedaan en met veel liefde een aantal jaar gewerkt. In het AMC wordt op de Neonatale Intensive Care de zorg aan echt de allerkleinste prematuren gegeven. Daarna heb ik op een verpleegkundig kinderdagverblijf gewerkt waar ook ex-prematuren zorg kregen. De verpleegkundige zorg, ouderbegeleiding en behoefte aan producten in het ziekenhuis en de periode daarna heb ik als verpleegkundige dus van dichtbij meegemaakt. Deze ervaring maakt dat ik van mening ben dat we met de start van NeoNurses aan een behoefte gaan voldoen voor zowel de prematuur en de ouders. Als ouders moet je nu op veel verschillende websites de juiste producten kopen die nodig zijn voor deze soms specifieke groep kinderen. Vaak een zoektocht waar op dat moment de ruimte en aandacht eigenlijk niet voor is.

Ons assortiment

Omvat een breed scala aan praktische artikelen die ouders helpen bij de zorg voor hun pasgeboren baby’s. Van verzorgingsproducten tot voedingsflessen en van kleding tot handgemaakte knuffels. Maar NeoNurses biedt meer dan alleen praktische benodigdheden. We begrijpen dat de komst van een baby een speciale gelegenheid is, daarom hebben we ook een selectie van kraamcadeautjes samengesteld. Deze cadeaus zijn met zorg gekozen en zijn perfect om komst van een nieuwe baby te vieren en ouders te verwennen.

De bijtjes in het logo!

In het NeoNurses-logo worden bijen op een speelse manier in verband gebracht met verzorgen en heeft een diepere symbolische betekenis. Bijen zijn van nature zorgzaam en toegewijd aan hun kolonie.

Neonatologieverpleegkundigen zijn als de “bijen” in de zorgwereld, altijd bezig met het verzamelen van kennis en zorg om de gezondheid van baby’s te bevorderen. 

Net zoals bijen samenwerken om hun kolonie te ondersteunen, werken neonatologieverpleegkundigen samen met ouders om de best mogelijke zorg te bieden. Ze delen kennis, bieden geruststelling en creëren een warme en liefdevolle omgeving waarin baby’s kunnen gedijen.

NeoNurses-bijtjes

Waarom kiezen voor NeoNurses?

Wat NeoNurses onderscheidt, is dat we begrijpen dat ouders al genoeg zorgen hebben. Daarom hebben we zorgvuldig een assortiment samengesteld van hoogwaardige producten in onze webshop, specifiek geselecteerd voor couveusekinderen. Geen tijdrovende zoektochten meer naar de essentiële benodigdheden.

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om deze te stellen.

Bij NeoNurses hebben we het werk al voor u gedaan.

We nodigen u uit om onze collectie artikelen te verkennen, waarin we onze kennis en ervaring delen om ouders te helpen bij de zoektocht naar geschikte artikelen voor tijdens de neonatologie periode en daarna. We hebben een breed scala aan producten verzameld; van zachte dekentjes en schattige knuffels tot praktische verzorgingsartikelen. Kortom, we hebben alles wat je nodig hebt om een gezellige en veilige omgeving te creëren. 

Ga op ontdekkingstocht en geef jouw kleintje het allerbeste wat er is!

Met liefde en zorg, Marsha & Shirley

Initiatiefnemers van NeoNurses

Gratis bezorgd voor ouders VKC Spaarne Gasthuis boven €15,-

Gratis bezorgd boven €75,- in Nederland

Gratis bezorgd boven €100,- in Belgie